Operator date cu caracter personal nr. 16115

  • image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Redirectionati 2% din impozitul pe venit

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Practic in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

Asociatia Sanatatea dorohoienilor

Isi propune sa achizitioneze si sa doteze Spitalul Municipal Dorohoi cu aparatura medicala necesara asigurarii unor servicii medicale de calitate, sa imbunatateasca arhitectura spitalului, a pavilionului administrativ, a cabinetelor medicale, a saloanelor pentru bolnavi, sa doteze acestea cu mobilier conform normelor de sanatate si securitate in munca si cu tehnica de birou, sa functioneze independent si fara obtinere de profit, sa promoveze transparenta si profesionalismul.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2014, sa sprijiniti Asociatia "Sanatatea dorohoienilor", va rugam completati formularul de mai jos. Il puteti depune direct la secretariatul unitatii sau expedia prin posta la adresa: Bd. Victoriei nr. 75, Dorohoi.

Formular redirectionare 2% din impozitul pe venit