Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016

privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Document »

Protectia datelor cu caracter personal

Document »

Referitor la prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului UE din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul general privind protectia datelor - in continuare GDPR), va comunicam urmatoarele:

1. Spitalul Municipal Dorohoi este operator de date cu caracter personal nr. 16115 in baza legislatiei aplicabile administratiei publice locale si centrale, toata activitatea fiind in stransa legatura cu drepturile cetatenilor si respectarea principiilor si regulilor stabilite in Regulamentul pentru protectia datelor cu caracter personal.

2. In activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, SPitalul Municipal Dorohoi respecta principiile fundamentale ale GDPR si drepturile persoanelor fizice ale caror date personale se prelucreaza, precum:

  • dreptul de a fi informat;
  • dreptul de acces;
  • dreptul la rectificare;
  • dreptul la stergere;
  • dreptul de a restrictiona prelucrarea;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul la obiectii;
  • drepturi legate de luarea deciziilor de automatizare si profilare.

3. Scopurile prelucrarii respectivelor date personale
Prelucrarea este necesara din motive de interes public major in baza dreptului Uniunii sau a dreptului intern, care este proportional cu obiectivul urmarit, respecta esenta dreptului la protectia datelor si prevede masuri corespunzatoare si specifice pentru protejarea drepturilor fundamentale si a intereselor persoanei vizate.

4. Temeiul legal al prelucrarii
Art. 5 alin.1, lit. a), art. 6 alin.1 lit. e) din Regulamentul Ue 679/2016.

5. Termenul de prelucrare a acestor date personale
Toate datele cu caracter personal prelucrate de Spitalul Municipal Dorohoi sunt stocate in baze de date interne si arhivate electronic conform legislatiei in vigoare.

De asemenea, va informam ca pe site-ul Spitalului Municipal Dorohoi nu se promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a firnizat datele sale cu caracter personal catre Spitalul Municipal Dorohoi beneficiaza de toate drepturile prevazute de RegulamentulUE nr. 679/2016 si poate opta pentru stergerea acestora din baza de date a site-ului, a platformei de emitere a newsletter-ului si, implicit, a institutiei noastre.

In speranta ca toate aceste informatii v-au fost de folos, ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte informatii suplimentare pe care le-ati considera de cuviinta.


Spitalul Municipal Dorohoi a adoptat politica de asigurare a confidentialitatii datelor dumneavoastra.

Pentru a putea sa va ingrijim sanatatea, suntem nevoiti sa inregistram si sa pastram date despre sanatatea dumneavoastra in documente medicale.

Politicile de securitate a datelor pe care le-am adoptat sunt in concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor personale Reg. (UE) 679/2016.

In cazul in care doriti sa solicitati copii dupa documentele medicale va rugam sa va adresati conducerii unitatii.

Informare pacienti

  • cu privire la aplicarea la nivelul Spitalului Municipal Dorohoi a prevederilor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR)

    Document »

Date de contact ale responsabilului cu protectia datelor

E-mail: dpo@spitaldorohoi.ro
Telefon fix: 0231/613240 int. 2045
Telefon mobil: 0799902955

Noutati

  • SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI ESTE IN PLIN PROCES DE REABILITARE SI DEZVOLTARE

    Se deruleaza 8 proiecte de importanta majora dintre care unele sunt in curs de dezvoltare, unele intr-un stadiu foarte avansat, altele care trebuie sa inceapa.

    ''Am primit sapte incubatoare performante de la Ministerul Sanatatii, total investitii 478.000 lei, cu sprijinul Primariei Dorohoi. Din aceste 7 incubatore, 2 sunt foarte performante si sunt si incubatore pentru transport, ceea ce ne ajuta mult in cazul unui nou-nascut cu probleme.''

    Manager Dr. Andries Valerian









    REABILITARE AMBULATORIU DE SPECIALITATE

    In luna august au inceput efectiv lucrarile de reabilitare a ambulatoriului, proiect in valoare de 2.200.000 euro. Toate cabinetele au fost mutate in cadrul celorlalte pavilioane, dupa cum urmeaza:
    - pavilion Chirurgie, cabinetele: Chirurgie generala, Otorinolaringologie (ORL), Ortopedie-traumatologie, Urologie, Oftalmologie, Laborator Analize medicale (recoltari);
    - pavilion Interne, cabinetele: Diabet, nutritie si boli metabolice, Neurologie, Nefrologie, Medicina interna, Endocrinologie, Reumatologie, Cardiologie, Dermatovenerologie, Explorari functionale, Psiholog, Asistent social;
    - pavilion Materno-infantil, cabinetele: Boli infectioase, Pediatrie, Obstetrica-ginecologie, Dispensar TBC, Farmacie cu circuit inchis;
    - pavilion Psihiatrie, cabinetul Psihiatrie.




    CONSTRUCTIE SCARA CHIRURGIE

    Pavilionul Chirurgie a mai fost supus unui proces de reabilitare in anii anteriori. Acolo problema majora este scara pentru evacuarea pacientilor imobilizati la pat, in caz de nevoie. Durata de implementare a acestui proiect este de 2-3 luni, iar costul investitiei este de 667.000 lei, bani suportati de Primaria Dorohoi si Consiliul Local.




    REABILITARE PAVILION MATERNO-INFANTIL

    In toamna acestui an vor incepe si lucrarile de reabilitare termica a acestui pavilion cu fonduri europene, proiect in valoare de 7.100.000 euro.




    CONSTRUCTIE LIFT PAVILION INTERNE

    Va fi construit un lift, dorinta mare a tuturor cadrelor medicale care lucreaza in acest pavilion. Este foarte dificil de transportat bolnavii pe scari, pana la etajul doi, fapt pentru care proiectul este unul extrem de util. Valoarea proiectului este de 590.000 lei, finantat cu sprijinul Primariei Dorohoi. Constructia acestui lift va fi facuta in exterior, spre pavilionul administrativ.


    CONSOLIDARE PAVILION PSIHIATRIE

    Se analizeaza necesitatea unor lucrari de consolidare a constructiei sau daca trebuie demolata si construita o alta cladire. Indiferent de solutia tehnica care se va gasi, fie cladirea va fi consolidata din fonduri europene, fie se vor obtine bani prin CNI pentru constructia unei cladiri noi, este un castig pentru spital.


    PROIECT POIM

    O veste excelenta este si aceea ca s-a obtinut un proiect prin POIM pentru decontarea cheltuielilor din starea de urgenta; toti banii care s-au cheltuit in cele doua luni pe materiale consumabile, vor fi recuperati, cu conditia de achizitionare de materiale similare. Totodata, spitalul are asigurata prin acest proiect aparatura medicala implicata in diagnosticul si tratamentul pacientilor COVID. Aici sunt incluse aparate extrem de performante, pe care Spitalul Municipal Dorohoi nu si le-ar fi putut permite: un computer tomograf nou, un RMN, aparatura de radiologie, inclusiv radiologie portabila pentru serviciul de ortopedie si multe alte aparate. Valoare totala proiect 3.000.000 euro.


    PROIECT FLUIDE SI GAZE MEDICINALE

    Acesta este finantat de asemenea din fonduri europene. De realizarea acestui proiect vor beneficia pavilioanele Chirugie si Interne.



    ANUNT LICITATIE 05.05.2021

    inchirieri spatii (domeniul public)

    Document »




    Evaluare manager Spitalul Municipal Dorohoi

    Managerul Spitalului Municipal Dorohoi, Dr. Andries Valerian, a obtinut punctajul maxim la evaluarea anuala. In urma evaluarii performantelor financiare si medicale, managerul a obtinut cinci puncte, maximul posibil. Evaluarea a avut loc la sfarsitul lunii aprilie.


    Medici noi la Spitalul Municipal Dorohoi

    Echipei medicale a Spitalului Municipal Dorohoi i s-au alaturat urmatorii medici specialisti:
    - Dr. Hugianu Monica, medic specialist reumatologie, care isi va desfasura activitatea atat in cadrul compartimentului Reumatologie, cat si in cadrul ambulatoriului, Cab. Reumatologie, incepand cu data de 15.01.2022;
    - Dr. Pascariu Andreea-Emanuela, medic specialist pneumologie, cu activitate in cadrul Cab. Pneumologie din ambulatoriu cu program intre orele 8:00-15:00, incepand cu data de 03.01.2022;
    - Dr. Pavel Elena, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu activitate in ambulatoriu Cab. Obstetrica-Ginecologie si sectia Obstetrica-Ginecologie, incepand cu 03.01.2022.
    Acestia vor efectua consultatii cu bilete de trimitere de la medicii de familie/specialisti sau contra cost.
    De asemenea, in perioada urmatoare vor mai fi scoase la concurs posturi pe specialitatile care sunt inca deficitare: ATI, medicina de urgenta, pediatrie, radiologie, cardiologie.


    Nota de informare

    intocmita la recomandarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, referitoare la incidentul de securitate din data de 18.06.2019.

    Document »


    Comunicat de presa

    24.05.2019 referitor la alocarea de fonduri de catre Ministerul Sanatatii

    Intra »

  • Informatii

    privind recuperarea activa a pacientului, mobilizarea precoce si stilul sanatos de viata al acestuia

    Detalii »

  • Portal spital

    PROGRAMARI ONLINE
    Vizualizare rezultate analize medicale efectuate si alte detalii medicale.

    Intra »

  • Donare de sange

    Nu trebuie sa fii doctor ca sa salvezi o viata! Doneaza sange!

    Spitalul Municipal Dorohoi, in colaborare cu Centrul de Transfuzii Botosani, reia activitatea de donare de sange la sediul unitatii in zilele de 05 si 19 mai 2022.
    Va asteptam cu speranta si mult interes in salvarea pacientilor nostri!

  • Asociatia
    "Sanatatea dorohoienilor"

    Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Practic in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

    Detalii »