Termeni si conditii de utilizare website

Website-ul www.spitaldorohoi.ro este proprietatea Spitalului Municipal Dorohoi din judetul Botosani.

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Utilizarea site-ului si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Spitalul Municipal Dorohoi isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentele termene si conditii de utilizare.

 • Spitalul Municipal Dorohoi este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 16115 si stocheaza si prelucreaza datele dumneavoadtra cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Conform acestei legi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. pentru exercitarea acestor drepturi, puteti inainta o cerere datata si semnata catre secretariatul unitatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 • Spitalul Municipal Dorohoi prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, datele din documentul de identitate, numarul asigurarii de sanatate, telefon, adresa, e-mail, profesie, diagnostic, prin intermediul mijloacelor automatizate sau manuale, destinate prestarii serviciilor de sanatate.
 • Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii documentatiilor medicale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea unitatii noastre de a intocmi eficient documentatia medicala. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate, dupa caz, numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentant legal al persoanei vizate, autoritatea judecatoreasca, autoritati publice si locale, politie, servicii sociale si de sanatate, institutii de invatamant si de educatie, societati de asigurare, organizatii profesionale.
 • Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii depre serviciile medicale oferite de catre Spitalul Municipal Dorohoi, precum si accesul la informatii medicale. Orice utilizare in alte scopuri nu este permisa.
 • Spitalul Municipal Dorohoi nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
 • Materialele continute de acest site nu pot fi modificate sau reproduse partial/integral fara permisiunea explicita a Spitalului Municipal Dorohoi
 • Continutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si celelalte materiale prezentate sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Spitalului Municipal Dorohoi sau a partenerilor sai.
 • Prin intermediul acestui site puteti accesa link-uri catre alte pagini web. Spitalul Municipal Dorohoi nu isi asuma raspunderea privind confidentialitatea acestora, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.
 • Spitalul Municipal Dorohoi nu este raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice date, informatii obtinute de pe site-ul www. spitaldorohoi.ro; accesul neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului; orice alta problema legata de serviciile website-ului.
 • Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii din continutul acestui site.

Noutati

 • Nota de informare

  intocmita la recomandarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, referitoare la incidentul de securitate din data de 18.06.2019.

  Document »


  Comunicat de presa

  24.05.2019 referitor la alocarea de fonduri de catre Ministerul Sanatatii

  Intra »

 • Informatii

  privind recuperarea activa a pacientului, mobilizarea precoce si stilul sanatos de viata al acestuia

  Detalii »

 • Portal spital

  PROGRAMARI ONLINE
  Vizualizare rezultate analize medicale efectuate si alte detalii medicale.

  Intra »

 • Donare de sange

  Nu trebuie sa fii doctor ca sa salvezi o viata! Doneaza sange!

  Spitalul Municipal Dorohoi organizeaza donare de sange la sediul unitatii in zilele de 05 si 19 martie 2020.

 • Asociatia
  "Sanatatea dorohoienilor"

  Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Practic in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

  Detalii »