Termeni si conditii de utilizare website

Website-ul www.spitaldorohoi.ro este proprietatea Spitalului Municipal Dorohoi din judetul Botosani.

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Utilizarea site-ului si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Spitalul Municipal Dorohoi isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentele termene si conditii de utilizare.

 • Spitalul Municipal Dorohoi este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 16115 si stocheaza si prelucreaza datele dumneavoadtra cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Conform acestei legi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. pentru exercitarea acestor drepturi, puteti inainta o cerere datata si semnata catre secretariatul unitatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 • Spitalul Municipal Dorohoi prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, datele din documentul de identitate, numarul asigurarii de sanatate, telefon, adresa, e-mail, profesie, diagnostic, prin intermediul mijloacelor automatizate sau manuale, destinate prestarii serviciilor de sanatate.
 • Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii documentatiilor medicale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea unitatii noastre de a intocmi eficient documentatia medicala. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate, dupa caz, numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentant legal al persoanei vizate, autoritatea judecatoreasca, autoritati publice si locale, politie, servicii sociale si de sanatate, institutii de invatamant si de educatie, societati de asigurare, organizatii profesionale.
 • Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii depre serviciile medicale oferite de catre Spitalul Municipal Dorohoi, precum si accesul la informatii medicale. Orice utilizare in alte scopuri nu este permisa.
 • Spitalul Municipal Dorohoi nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
 • Materialele continute de acest site nu pot fi modificate sau reproduse partial/integral fara permisiunea explicita a Spitalului Municipal Dorohoi
 • Continutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si celelalte materiale prezentate sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Spitalului Municipal Dorohoi sau a partenerilor sai.
 • Prin intermediul acestui site puteti accesa link-uri catre alte pagini web. Spitalul Municipal Dorohoi nu isi asuma raspunderea privind confidentialitatea acestora, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.
 • Spitalul Municipal Dorohoi nu este raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice date, informatii obtinute de pe site-ul www. spitaldorohoi.ro; accesul neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului; orice alta problema legata de serviciile website-ului.
 • Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii din continutul acestui site.

Noutati

 • Spitalul Municipal Dorohoi vine in sprijinul oamenilor, protejand VIATA.
  Experienta dobandita din prestarea serviciilor medicale, ne ajuta sa intelegem nevoia pacientilor nostri pentru servicii medicale de calitate, drept urmare unitatea noastra a achizitionat o ambulanta tip M1, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani. Tinand cont ca ambulanta este in stare de functionare, cu mici reparatii, ne este foarte utila pentru transportul pacientilor la consultatiile interclinice si transportul analizelor si probelor de laborator. Vom face eforturi pentru achizitia unei ambulante din venituri proprii sau de la Substatia Darabani a Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.


  Medici noi la Spitalul Municipal Dorohoi

  Echipei medicale a Spitalului Municipal Dorohoi i s-au alaturat urmatorii medici specialisti:
  - Dr. Gheorghita Corneliu, medic specialist epidemiologie;
  - Dr. Afloroaie Andreia, medic rezident specialitatea ATI;
  - Dr. Belceanu Alina Daniela, medic specialist endocrinologie, care isi va desfasura activitatea in cadrul ambulatoriului de specialitate, Cab. Endocrinologie, in intervalul orar 08:00-15:00. Aceasta va efectua consultatii cu bilete de trimitere de la medicii de familie/specialisti sau contra cost.

  De asemenea, in perioada urmatoare vor mai fi scoase la concurs posturi pe specialitatile care sunt inca deficitare: ATI, medicina de urgenta, pediatrie, radiologie, cardiologie.


  SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI ESTE IN PLIN PROCES DE REABILITARE SI DEZVOLTARE

  Se deruleaza 8 proiecte de importanta majora dintre care unele sunt in curs de dezvoltare, unele intr-un stadiu foarte avansat, altele care trebuie sa inceapa.

  ''Am primit sapte incubatoare performante de la Ministerul Sanatatii, total investitii 478.000 lei, cu sprijinul Primariei Dorohoi. Din aceste 7 incubatore, 2 sunt foarte performante si sunt si incubatore pentru transport, ceea ce ne ajuta mult in cazul unui nou-nascut cu probleme.''

  Manager Dr. Andries Valerian

  REABILITARE AMBULATORIU DE SPECIALITATE

  In luna august 2021 au inceput efectiv lucrarile de reabilitare a ambulatoriului, proiect in valoare de 2.200.000 euro. Toate cabinetele au fost mutate in cadrul celorlalte pavilioane, dupa cum urmeaza:
  - pavilion Chirurgie, cabinetele: Chirurgie generala, Otorinolaringologie (ORL), Ortopedie-traumatologie, Urologie, Oftalmologie, Laborator Analize medicale (recoltari);
  - pavilion Interne, cabinetele: Pneumologie, Diabet, nutritie si boli metabolice, Neurologie, Nefrologie, Medicina interna, Endocrinologie, Reumatologie, Cardiologie, Dermatovenerologie, Explorari functionale, Psiholog, Asistent social;
  - pavilion Materno-infantil, cabinetele: Boli infectioase, Pediatrie, Obstetrica-ginecologie, Farmacie cu circuit inchis;
  - pavilion Psihiatrie, cabinetul Psihiatrie.


  CONSTRUCTIE SCARA CHIRURGIE

  Lucrarile la scara pentru evacuarea pacientilor imobilizati la pat, in caz de nevoie, s-au finalizat. Costul investitiei a fost de 667.000 lei, bani suportati de Primaria Dorohoi si Consiliul Local.


  REABILITARE PAVILION MATERNO-INFANTIL

  In toamna anului 2021 au inceput si lucrarile de reabilitare termica a acestui pavilion cu fonduri europene, proiect in valoare de 7.100.000 euro.
  Deocamdata s-au finalizat lucrarile la blocul alimentar.


  CONSTRUCTIE LIFT PAVILION INTERNE

  Va fi construit un lift, dorinta mare a tuturor cadrelor medicale care lucreaza in acest pavilion. Este foarte dificil de transportat bolnavii pe scari, pana la etajul doi, fapt pentru care proiectul este unul extrem de util. Valoarea proiectului este de 590.000 lei, finantat cu sprijinul Primariei Dorohoi. Constructia acestui lift va fi facuta in exterior, spre pavilionul administrativ.


  CONSOLIDARE PAVILION PSIHIATRIE

  Se analizeaza necesitatea unor lucrari de consolidare a constructiei sau daca trebuie demolata si construita o alta cladire. Indiferent de solutia tehnica care se va gasi, fie cladirea va fi consolidata din fonduri europene, fie se vor obtine bani prin CNI pentru constructia unei cladiri noi, este un castig pentru spital.


  PROIECT POIM

  O veste excelenta este si aceea ca s-a obtinut un proiect prin POIM pentru decontarea cheltuielilor din starea de urgenta; toti banii care s-au cheltuit in cele doua luni pe materiale consumabile, vor fi recuperati, cu conditia de achizitionare de materiale similare. Totodata, spitalul are asigurata prin acest proiect aparatura medicala implicata in diagnosticul si tratamentul pacientilor COVID. Aici sunt incluse aparate extrem de performante, pe care Spitalul Municipal Dorohoi nu si le-ar fi putut permite: un computer tomograf nou, un RMN, aparatura de radiologie, inclusiv radiologie portabila pentru serviciul de ortopedie si multe alte aparate. Valoare totala proiect 3.000.000 euro.


  PROIECT FLUIDE SI GAZE MEDICINALE

  Acesta este finantat de asemenea din fonduri europene. De realizarea acestui proiect vor beneficia pavilioanele Chirugie si Interne.  ANUNT LICITATIE 05.05.2021

  inchirieri spatii (domeniul public)

  Document »
  Nota de informare

  intocmita la recomandarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, referitoare la incidentul de securitate din data de 18.06.2019.

  Document »


  Comunicat de presa

  24.05.2019 referitor la alocarea de fonduri de catre Ministerul Sanatatii

  Intra »

 • Informatii

  privind recuperarea activa a pacientului, mobilizarea precoce si stilul sanatos de viata al acestuia

  Detalii »

 • Portal spital

  PROGRAMARI ONLINE
  Vizualizare rezultate analize medicale efectuate si alte detalii medicale.

  Intra »

 • Donare de sange

  Nu trebuie sa fii doctor ca sa salvezi o viata! Doneaza sange!

  Spitalul Municipal Dorohoi, in colaborare cu Centrul de Transfuzii Botosani, organizeaza donare de sange la sediul unitatii in data de 1 septembrie 2022.
  Va asteptam cu speranta si mult interes in salvarea pacientilor nostri!

 • Asociatia
  "Sanatatea dorohoienilor"

  Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Practic in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

  Detalii »